Venezuelan Parsley Garlic Sauce - Salsa Perejil Ajo (Venezuela)

This sauce is also good for Arepas, Empanadas, Steak, Chicken and Fish, Hamburger, Patacones and Barbecue (Parrillas)!!!
Recipe Venezuelan Parsley Garlic Sauce
  
Ingredients
2 tbsp oil
½ cup parsley
4 cloves of garlic
½ onion chopped
1/4 red pepper chopped
¼ green pepper chopped
1/3 cup celery
Sal and Pepper to taste
3 tbsp yogurt
3 tbsp mayonnaise (Traditional we only add mayonnaise but I like it t add some yogurt for a light version)


Preparation
 Purée parsley, garlic, onion, peppers, celery and oil in a in a food processor until smooth. In a small bowl add the blended mix. Add mayonnaise and yogurt. Add salt and pepper to taste.
You will love the flavor!

Receta Venezuela Salsa Perejil Ajo

Ingredientes
2 cucharadas de aceite
½ taza de perejil
4 dientes de ajo
½ cebolla picada
1/4 de pimiento rojo picado
¼ de pimiento verde picado
1/3 taza de apio España (celery)
Sal y pimienta al gusto
3 cucharadas de yogurt
3 cucharadas de mayonesa (tradicionalmente solo le agregamos mayonesa pero a me gusta añadirle un poco de yogur para una versión ligera)

Preparacion
En un procesador de alimentos o una licuadora mezclar el perejil, ajo, cebolla , pimiento , apio y aceite hasta que quede suave . En un tazón pequeño añadir la mezcla. Agregar la mayonesa y el yogurt. Añadir sal y pimienta al gusto.

No comments:

Post a Comment