This delicious and healthy Grilled King Salmon is a recipe from Chef Anita Lo that I prepared for the Contest Superstar Chefs Farm-To-Table Challenged TV program Live’s Kelly & Michael.
Recipe Grilled King Salmon
Ingredients 4-5.5 oz. Salmon Filet, skin on Salt and Pepper 2 Tbsp. Each Neutral Oil & Lemon Juice 3 Ears Sweet Corn 1 cup mixed fresh mushrooms such as Maitake, Cremini, Chanterelles 2 Tbsp. Neutral Oil ½ cup Chicken Stock or Clam Juice 4 Tbsp. Butter 1 Tbsp. chopped Chives 1 tsp. chopped fresh Tarragon Lemon | Preparation Put oil on the salmon to keep it moist Add salt and pepper on both sides Put it on the grill until it’s brown and crispy. Put it skin side or presentation side down first. Cut corn and chop or break mushrooms into bite size pieces Heat oil in pan Put mushrooms in pan Add salt and pepper and cook until brown Add corn Add chicken stock or clam juice Add salt and pepper Add butter Add chives and tarragon Put ragu on the plate and add the salmon on top Spritz some lemon on top |
Cooking the Ragu
Cooking the Salmon
Plating the dish to decide wish one to send to the contest!!!
Receta Grilled King Salmon
Ingredientes 4-5,5 oz Filete de salmón con piel 2 cucharadasSal y pimienta Aceite vegetal y zumo de limón 3 mazorcas de de maíz dulce 1 taza de champiñones frescos mixtos como Maitake , Cremini , Chanterelles 2 cucharadas de aceite neutro ½ taza de caldo de pollo o o jugo de almeja 4 cucharadas de mantequilla 1 cucharada cebollin picado 1 cucharadita estragón fresco picado limón | Preparacion Hunte el salmon con un poco de aceita para ,mantener la humedad. Sazonelo con sal y pimienta por ambos lados. Cocinelo hasta que esta dorado por ambos lados y la piel este crujiente. Desgrane la mazorca y trocee los champiñones en trozos pequeños. Caliente el aceite en una sartén. Agregue los champiñones. Añada sal y pimienta y cocinelos hasta que estén dorados. Agregue el maíz. Añada el caldo de pollo o jugo de almeja. Añada sal y pimienta. Añada la mantequilla. Añada los cebollines y el estragón. Ponga ragú en el plato y encima coloque el salmon. Rocie con unas gotas de limón. |
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