Pilaf (Sehriyeli Pilav) Turkey


Delicious Pilaf. You can me it the classical recipe without adding Orzo. iF you add Orzo you can make Sehriyeli Pilav.Recipe Pilaf  (Sehriyeli Pilav)

Ingredients
2 Cups rice
3 tbsp butter
3 tablespoon Orzo
3.5 cup of hot water
2 tsp salt.  


Preparation
Melt the butter in a small pan over medium low heat.
Add orzo and saute until golden brown.
Add rice. Sauteed rice for few minutes.
Add water and salt. Let it boil. After boil reduce heat to low and covered with a lid and cook for 12 more minutes.
One that is ready stirs with a fork to make the grains get loose and let it rest covered with the lid.

If you do not have orzo you can add vermicelli (Crush vermicelli with your hand.) Orzo is a flat paste shaped like a large grain of rice.



Receta Pilaf ( Sehriyeli Pilav )

Ingredientes
2 tazas de arroz
3 cucharadas de mantequilla
3 cucharadas de Orzo
3.5 taza de agua caliente
2 cucharaditas de sal 


Preparacion
Derreta la mantequilla en una cacerola pequeña a fuego medio bajo .
Añada orzo y sofrialo ligeramente hasta que este dorado.
Añada el arroz y sofrialo por unos minutos.
Agregue el agua y la sal. Dejelo hervir.
Reduzca el fuego a bajo y cubralo con una tapa y cocine por aproximadamente 12 minutos más.
Una vez listo muevalo con un tenedor para soltar el grano.
Dejelo reposa cubierto.
Si usted no tiene orzo puede añadir los fideos ( triture los fideos con la mano.

 Orzo es un tipo de pasta que tiene la forma de un grano de arroz pero aplanada.



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