Mojo Marinate Pork Shoulder Pernil Marinado con Mojo Cubano (Cuba)





 Cuban Dishes Inspired by the Movie the Chef -2014.
With the Mojo Marinated Pork Shoulder you will prepared the delicious Mojo Pork Cubanos like from the movie the Chef .

Con el Pernil Marinado podras preparar los deliciosos sandwiches cubanos como los de la pelicula El Chef.
Recipe Mojo Marinate Pork Shoulder 


Ingredients

¾ cup extra virgin olive oil
1 cup cilantro, chopped
1 tbsp orange zest
1 tbsp lime zest
¾ cup fresh orange juice
½ cup fresh lime juice
8 garlic cloves, minced
1 tbsp oregano
2 tbsp mint
2 tbsp ground cumin
Salt
Pepper
Preparation
 In a medium bowl add the olive oil, cilantro, orange zest, lime zest, orange juice, lime juice, garlic, oregano, mint, cumin salt, and pepper. Whisk. Place the pork shoulder and turn around a few times to get infuse with the flavors. Cover the pot and marinated overnight in the refrigerator.

The next day
Preheat an oven to 325oF (160oC)
Transfer the pork shoulder into a baking dish; pour marinade over the pork shoulder (I like to cooked in a Römertopf (a German clay roaster)
Cook in the preheated oven for 2.5 to 3 hours.
The pork shoulder will be ready to prepare some delicious Mojo Pork Cubanos


Video Mojo Marinated Pork Shoulder

Receta Pernil Marinado con Mojo Cubano

Ingredientes
¾ de taza de aceite de oliva virgen extra
1 taza de cilantro, picado
1 cucharada de ralladura de naranja
1 cucharada de ralladura de limón
¾ de taza de jugo de naranja natural
½ taza de jugo de limón fresco
8 dientes de ajo, picados
1 cucharada de orégano
2 cucharadas de menta
2 cucharadas de comino molido
sal
pimienta
Preparacion
 En un tazón mediano agregue el aceite de oliva, cilantro, ralladura de naranja, ralladura de limón, jugo de naranja, jugo de limón, el ajo, el orégano, la menta, el comino, la sal y pimienta. Mezcle. Coloque el pernil y dele varias vueltas para que se infusa con los sabores. Cubra el tazón y refrigere durante una noche en la nevera.

Al día siguiente
Precaliente el horno a 325oF (160oC)
Transfiera el pernil en una cacerola de hornear y vierta los aliños por encima. A mí me gusta cocinarlo en un Römertopf (una cacerola de arcilla alemana)
Hornee en el horno precalentado durante 2.5 a 3 horas.
El pernil estará listo para preparar unos deliciosos sándwiches cubanos.



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Homemade Cuban Bread


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Mojo Marinate Pork Shoulder Pernil Marinado con Mojo Cubano



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Please enjoy mi videos and recipes.Thanks !!!

A chef by heart and hearth!
Carolina Ascanio





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