Asparragus are perfect for Spring!!! Espárragos son perfectos para la primavera!
Recipe Asparagus Gratin Ingredients 1 bunch asparagus 1 packet bacon 1/3 cup parmesan cheese | Preparation Cut the ends of the asparagus, about 2 inches. I a large pot boil water with 1/2 tablespoon salt. Cook for about 4-5 minutes until tender. Drain the water and dry with a kitchen towel. Wrap the bacon around the asparagus. Place in a baking dish. Sprinkle with Parmesan cheese. Bake for about 20 minutes. Serve immediately. |
Receta Esparragos Gratinados Ingredientes 1 paquete de esparragos 1 paquete de tocineta 1/3 taza de queso parmesano | Preparacion Precaliente el horno a 375F Corte los tallos, alrededos 2 pulgadas . En una olla grande hirva agua con 1/2 cucharada de sal . Cocine durante unos 4-5 minutos hasta que estén suaves . Escurralos y sequelos con una toalla. Envuelva una tira de tocineta alrededor de cada esparrago. Colocar en un bandeja de hornear o refractario. Espolvoree con el queso parmesano. Horneedurante unos 20 minutos. Sirva inmediatamente . |
No comments:
Post a Comment