Traditional Venezuelan Christmas liquor made with Ron, Sweet Condensed Milk and Eggs Yolks. Licor Navideño Tradicional Venezolano elaborado con Ron, Leche Condensada, Yema de Huevos o Flan. In my recipe I use Flan.
Recipe Ponche de Crema Ingredients 1 Box of Flan (2 oz) 4 cups of milk (to make the Flan) 1 can of evaporated milk (14 oz) 1 can of sweet condensed milk (14 oz) 2.5 cups of Rum ( good quality - I recomend to use Captain Morgan ) | Preparation Make the fan following the instructions of the box. Cool in refrigerator until is set. Mix in the blender with the rest of the ingredients. Refrigerate until is very cold. |
Ponche de Crema Receta
Ingredients 1 Caja de Flan (2 oz) 4 tazas de leche (para prepara el Flan) 1 lata de leche evaporada (14 oz) 1 lata de leche condensada (14 oz) 2.5 cups of Rom ( usar uno de buena calidad, les recomiendo Captain Morgan ) | Preparation Prepare el flan siguiendo las instrucciones de la caja. Enfrié en la nevera hasta que cuaje. Mezcle en la licuadora con el resto de los ingredientes. Refrigere hasta que esté muy frío |
Served the Ponche Crema alone or
with chopped ice. I prefer with ice!
Sirva el Ponche Crema solo o con
hielo picado. Yo lo prefiero con hielo!
No comments:
Post a Comment